Ne volim redove i duga čekanja! Ne volim ljude koji stoje iza mene, a još više one ispred. Dotična gospoda misle da ako mi se što više približe i dahću mi u vrat da će smanjiti broj minuta, sati, dana čekanja. Nagaze mi petu, u trenutku gubljenja ravnoteže gurnu me naglo ili potpuno oslone i uz prevrtanje očiju kažu kiselo "izvini"... Dok sam imala dugu kosu volela sam da mašem glavom kako bi ih konjski rep šibao po licu a sad ponekad poželim da imam konjske kopite čisto da vide kako je to bolno kada nagaze moja mala stopala:) I zašto uvek samo ja imam nešto da pitam i zadržim se isuviše kratko da mi bude žao svog tog silnog čekanja? I zašto me na šaletru obavezno sačeka namrgođeno lice koje se raduje ako postavim neko pitanje za koje ona/on nije nadležna/an da daje odgovor? (Dalje)

Poslednje dve nedelje mi ništa ne ide od ruke. Pokušavam da se setim baš svakog baksuza ali iskreno kad ima nećega u velikoj količini, onda je i teško zapamtiti baš sve. Ali ja se i dalje trudim! Ne da zapamtim, nego da se držim. Ovo je samo jedan mali težak period u mom neslavnom životu. Sutra ću se smejati, samo sad ne mogu. Sad sam kanda malo besna. Očekujem reprodukovanje energije uskoro ili dolazi period ko-preživi-neće-da-preživi! (Dalje)

mt:s imate prijatelje, aj ne rise tebra!

Ja se odmah izvinjavam na rečniku.

Negro, šta ima novo kod naših "prijatelja"... Prepaid najdraži broj!!! Juhuhuhu... Izaberete broj i uz nadoknadu od 120,00 dinara mesečno pričte "besplatno ceo mesec". Za sve pozive ka tom broju i ostalim brojevima naplaćuje se uspostava veze po ceni od 1,50 dinara (bez PDV-a). 

Ali! Ako redovno plaćate Vaše dospele obaveze i imate najskuplji paket koji nudimo, mi ćemo Vas isključiti! I ni jedna usluga vam neće biti omogućena! (Dalje)

Pre više od mesec dana krenula kampanja mt:s, kako će svi korisnici koji koriste BEL pakete, imati popust na saobračaj 35% i mogućnost prenosa neiskorišćenih minuta u sledeći mesec, pa tako naredna tri.

I ja se obradovah... (Dalje)

Poplava. Ko je nije doživeo ne može ni da zamisli kako je to. Ne predstavlja samo veliku količinu vode koja navire gde nije planirana, već i stres posle na primer kupanja u kadi punoj vode... A kao što smo učili u školama uvek postoje više vrsta, različitih grupa, pa eto tako i razlikujemo više vrsta poplava.

Prva vrsta bi bila "bezopasna barica koja kida živce" ali kao što se vidi iz njenog naziva, lako se savlada i brzo pada u zaborav. (Dalje)