7 dana mi traje noć samo kad mi kažeš ljubav... Lepo zvuči pogotovo kad muškarac izgovara. A imam osećaj da je manje muškaraca koji su u tom nazovimo ga nežnom modu i koji su spremni da ispolje svoju emociju.

Slikovito prikazan moj idealan muškarac... pa da, moj dečko naravno, samo što jedina nežna reč koju je umeo da izgovori je "šećeru". Toliko od njega, dok ga ja nisam uhvatila pod svoje i napravila najnežnijim stvorom na ovoj planeti. Sada uživam u plodovima rada i molim žene da povuku svoje prste da se ne bih igrala packiCool

Ali, biti nežan, romantičan i ispoljavati emocije ne znači da je dotični manje muškarčina. Dok preterivanje u tome može da dovde do stavljanja etikete "piiiii sa suzom u oku" i momentalno postaje nepoželjan, da ne kažem dosadan.

Primer... svidi mi se pesma, ljubavna nežna pesma, od koje se ježim i imam osećaj da bih je mogla slušati iznova i iznova i tako u nedogled. U stara vremena dok su se jos koristile audio kasete, umela sam jednu pesme nasnimiti na celu stranu i tako uštedim vreme na premotavanje... I onda BUM, dosada... nije to više to... bacam kasetu u zaborav ili je od nervoze iskidam, skrckam ko oraščić!

Primer... čitam nečiji blog, na prvi pogled mi se svidi, čak šta više oduševim se... rastuži me, počinju emocije da naviru... i proveravam u arhivi koliko još ima tekstova, sa strahom da samo potraje što duže jer imam osećaj da sam postala zavnisnik od već poznatih reči ali sklopljenih na jedan jedinstven način koji me uzbuđuje. I onda BUM... dosadaaaaaa, svaki post isti, samo na drugi način napisano. Uh, kako bih računar skrckala ko oraščić.. al.. khm.

Primer... voljena osoba, divna, duša joj se smeši (moja drugarica ima "dušu koja se smeši", sad se sigurno prepoznala), željna nežnosti i samo bi prenosila svoje prethodno idealizovane osećaje u reči... i to je sve što ume...Prija neko vreme... a šta posle? Ja znam! BUM, skrcate je ko oraščić!

Samo jedna stvar, nije toliko strašno da je voljena osoba u ovom slučaju žensko... ali ako je ta osoba muško... hmm, ne bih se tu dugo zadržala, otišla bih na jedno dugo, dugo putovanjeWink